TA Vavel

Negovanje poslovnog pristupa visoke fleksibilnosti ka potrebama klijenta, odgovornost i tačnost u radu, "Vavel" stavlja u red agencija koje prate visoke standarde u turističkoj privredi. "Vavel" tim visokoobrazovanih osoba poseduje značajno iskustvo u radu sa ljudima i  mrežu partnera na teritoriji Srbije i ostalih zemalja u okruženju."Vavel" organizuje seminare, predavanja, kreativne radionice i druge događaje, u zavisnosti od potreba. Za potrebe klijenata "Vavel" rezerviše prostorije u kojima mogu da rade sa manjim grupama, ali i u grupi do 150 polaznika. U prostorijama koje vam "Vavel" nudi imate na raspolaganju svu potrebnu opremu (video bim, projektor, računar itd.), a možete da donesete i svoju.

Agencija „Vavel“ obezbeđuje smeštaj klijentima na teritoriji cele Srbije, u svim kategorisanim objektima: hotelima, hostelima, apartmanima, vilama itd. Vavel asistenti pomoći će vam pri izradi rasporeda putovanja i rezervisati vam kvalitetan smeštaj u skladu sa dogovorenim standardima. Profesionalno, bez rizika Vavel pruža uslugu pronalaska odgovarajućeg smeštaja u skladu sa vašim potrebama. Agencija „Vavel“ pruža mogućnost dodatnih povoljnosti za klijente sa većim obimom poslovanja.

Zaposleni u agenciji „Vavel“ poseduju značajno iskustvo u oblasti turizma. Nudimo pomoć pri izradi projektne dokumentacije kod konkurisanja za strane fondove (EU itd.). Njihovi stručnjaci vam stoje na raspolaganju oko saveta za početak ili unapređenje poslovanja u turizmu, kao i za održavanje obuka ili predavanja za određene oblike turizma.


 

Kontakt TA Vavel

Ivan Svetozarević
Knjaza Miloša 15,
Knjaževac
064/1552171
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.vavel.rs

Rad klastera Čarolija istoka podržao