Zeleni zec

Selo Mali Izvor se nalazi u istočnoj Srbiji, u dolini reke Timok, na obroncima Stare Planine, na magistralnom putu E-752 Zaječar - Niš, na 20 kilometara od Zaječara i isto toliko od Knjaževca. 280 kilometara od aerodroma u Beogradu i 80 kilometara od aerodroma u Nišu.Živopisno naselje Krčeta  je smešteno na severnim obroncima Nacionalnog parka prirode Stara Planina.

"Zeleni Zec" je lociran u naselju Krčeta, 200 m od magistralnog puta E-752 Zaječar - Niš."Zeleni Zec" poseduje ukupno 7 ležajeva (sobu sa francuskim ležajem, dve dvokrevetne i jednu jednokrevetnu sobu) na zasebnom spratu sa zajedničkim kupatilom i čajnom kuhinjom. Kućni ljubimci su dobrodošli.


"Zeleni Zec" se još bavi i proizvodnjom unikatnih etno-posteljina i proizvoda od prirodnih vlakana a od skoro i proizvodnjom sapuna od prirodnih sastojaka i kozjeg mleka koji se mogu na licu mesta i kupiti. Stado koza je u osnivanju i uskoro će biti moguće kupiti i kozji sir. Sa nama mozete kontaktirati, osim na srpskom, još i na engleskom, nemačkom i ruskom jeziku.

Rad klastera Čarolija istoka podržao