Fakultet za menadžment Zaječar

Fakultet za menadžment u Zaječaru je visokoškolska ustanova u sastavu Megatrend univerziteta u Beogradu. Fakultet pruža savremeno, kvalitetno i efikasno studiranje u oblasti poslovne ekonomije, menadžmenta i biznisa. Deo je sistema obrazovanja Republike Srbije.Fakultet je  počeo sa radom 23. septembra 1997. god., uz prisustvo brojnih zvanica, među kojima i Ministar prosvete Republike Srbije prof. dr  Jovo Todorović.

Fakultet za menadžment Zaječar, od svog osnivanja do danas, uspešno obrazuje visokoškolske kadrove u oblasti  savremenog menadžmenta i poslovne ekonomije. Član je prestižnog Megatrend univerziteta u Beogradu.


Nastavni proces izvodi nastavni kadar sa Fakulteta, Megatrend univerziteta i drugih univerziteta u Srbiji. Fakultet je u minulim godinama bio domaćin  eminentnim svetskim profesorima koji su držali predavanja studentima, privrednicima i javnim poslenicima Timočke Krajine.

Diplomirani studenti ovog fakulteta zapošljavaju su: u privredi, privatnom preduzetništvu, bankama, javnim službama i upravi, gde postižu izuzetne rezultate.

Pored obrazovne i naučnoistraživačke funkcije, Fakultet donacijama školama, talentima, učešćem u humanitarnim akcijama daje veliki doprinos razvoju grada Zaječara i Timočke Krajine.

Fakultet je dobitnik mnogih priznanja, a među najznačajnijima spadaju: priznanje evropske komisije za obrazovanje koja ga je svrstala među 1000 najboljih škola  menadžmenta i  biznisa u šk. 2007/08.  god. i  Nagrada grada Zaječara za doprinos u razvoju.


 

Kontakt Megatrend

Park-šuma Kraljevica bb
19000 Zaječar
019/430 800, 430 801
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.fmz.edu.rs

Rad klastera Čarolija istoka podržao